Assortiment button

Easy-cooler

De easy-cooler is ideaal om wijn of andere dranken op de juiste proef- en drinktemperatuur te serveren. Het systeem werkt met hoogwaardige Liebherr koelelementen (zonder stroom) of met ijsblokjes. Het is geschikt voor zowel rode als witte wijnen. Bij de easy-cooler “five” en “ten” worden 4 koelementen meegeleverd, waarva...
Lees meerItems 37..45 van 86 totaal

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Items 37..45 van 86 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorterenEasy-cooler

De easy-cooler is ideaal om wijn of andere dranken op de juiste proef- en drinktemperatuur te serveren. Het systeem werkt met hoogwaardige Liebherr koelelementen (zonder stroom) of met ijsblokjes. Het is geschikt voor zowel rode als witte wijnen.

Bij de easy-cooler “five” en “ten” worden 4 koelementen meegeleverd, waarvan er 2 tegelijkertijd gebruikt worden. Bij de easy-cooler “three” en “six” worden 2 koelelementen meegeleverd, waarvan er 1 tegelijkertijd gebruikt wordt.

Witte wijn blijft op 10-12 graden (indien de wijn vooraf gekoeld is). Rode wijn blijft op ca. 15-18 graden (o.a. afhankelijk van omgevingstemperatuur en aantal icepacks). Rode wijn blijft met 2 koelelementen op ca. 15 graden en met 1 koelelement op ca. 17-18 graden (de keuze tussen gebruik van 1 of 2 elementen is alleen mogelijk bij easy-cooler  “five” of “ten”).

De easy-cooler is ideaal voor beurzen, wijnproeverijen, catering, buffetten en restaurants. Het zorgt bovendien voor een prachtige presentatie van de wijnen. De flessen zijn zichtbaar en de etiketten blijven schoon.

Levertijd: ca. 2 weken.