Assortiment button

Bestellen, bezorgen en retourneren

Prijzen
De prijzen op deze website zijn actueel, alle voorgaande noteringen vervallen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.

Voorraad
Alle easy-coolers worden op bestelling geassembleerd. Dit betekent dat er een levertijd is van ca. 1,5 week.

Bezorgen
Er wordt geleverd met UPS. U krijgt per e-mail een melding wanneer u de levering kunt ontvangen.

Ontvangst
Controleer direct na ontvangst of de producten onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Wanneer producten beschadigd zijn of ontbreken, neem dan direct contact met ons op via info@easy-wijnkoelen.nl of 030-2294658

Betaling
U kunt betalen via Ideal, Visa, of Mastercard en u ontvangt uw factuur direct per e-mail.

Retourneren
U kunt uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. U dient ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten op de hoogte te stellen. Dit kan bijvoorbeeld via een mail naar info@easy-wijnkoelen.nl met vermelding van uw naam en het bestelnummer. Daarna heeft u 14 dagen de tijd het pakket terug te sturen. U dient het procuct in originele staat terug te sturen.  Het aankoopbedrag van de geretourneerde procucten wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop, teruggestort op uw bankrekening.
Als u producten wilt retourneren, neem dan contact op met info@easy-wijnkoelen.nl. Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Het retouradres is:
Maha Devi B.V. t.a.v. Easy-wijnkoelen.nl
Hertenlaan 27
3734 Den Dolder

Garantie
Alle Easy-Cooler producten die u in onze online winkel vindt, zijn zorgvuldig en kwalitatief hoogwaardig geproduceerd. Wanneer uw product echter gebreken heeft en deze onder de wettelijke garantie vallen, zijn wij verantwoordelijk voor het nakomen van onze garantieverplichting. Als u vindt dat u recht op garantie heeft, neem dan contact op met info@easy-wijnkoelen.nl. Als de kwaliteit van het product te wensen overlaat,  kunt u binnen zes maanden na aankoop contact met ons opnemen via info@easy-wijnkoelen.nl. Wij zullen het product dan eventeel vervangen of het aankoopbedrag restitueren.